Våra Behandlingar

Våra behandlingar utförs av legitimerad sjuksköterska. Här kan du läsa mer om varje enskild behandling. Hör av dig till oss för frågor och funderingar. Bokning av behandling gör ni enkelt via boka behandling. 

Botox

Botox slätar ut och minskar rynkor i ansiktet och förebygger uppkomsten av nya. Full effekt av din botoxbehandling ses efter 14 dagar. Behandlingen består av ytliga injektionsstick och direkt efteråt kan det bli svullet vid injektionspunkterna. Svullnaden försvinner inom ett par timmar. Som ny kund måste du alltid boka en konsultationstid. Konsultationstid och återbesök ingår i behandlingen och dess pris.


Boka Behandling

Maximal Effekt

Inom 14-21 dagar

Filler

Den filler vi använder oss av är baserad på hyaluronsyra och är inte permanent, en så kallad HA filler. En filler med hög kvalité och som har en effekt på 6-18 månader beroende på behandlingsområde. Vår filler är ett syntetisk och icke animalisk filler som är  framtagen och utvecklad av det största och mest etablerade företaget i branchen. Med filler kan vi återskapa, ge volym samt fukt i det behandlade området. Med filler strävar vi efter naturliga resultat. Som ny kund måste du alltid boka en konsultationstid. Konsultationstid och återbesök ingår i behandlingen och dess pris.


Boka Behandling

Hyaluronsyra

Naturlig fukt för volym

Hyalase.

Borttagning av oönskad filler med Hyalase.

Med hjälp av läkemedlet Hyalase kan vi avlägsna oönskad filler/gammal filler. Boka en tid för konsultation så gör vi igenom vad du önskar ta bort. En bedömning görs hur mycket Hyalase som behöver användas och du får ett kostnadsförslag. Hyalasa ges i injektionsform. Vid behandlingstillfället görs ett rasttest dvs vi testar en mycket liten mängd på din underarm för att säkerställa att inga allergier finns. Behandlingen går till så att området bedövas med bedövningssalva. Sen injiceras det med små stick med en tunn nål i området. Effekten ses omedelbart. Efteråt blir du svullen och blåmärken kan uppstå, det är övergående.


Boka Behandling

Hyalase

Borttagning av oönskad filler

PROFHILO

Vi kan erbjuda dig den populära behandlingen PROFHILO- en naturlig injektionsbehandling. Behandlingen ger dig en spänstigare hud, mer volym och mer glow. Hur? Jo, för att det är en produkt som är baserad  på hyaluronsyra och som återfuktar och stärker din hud. Hur går det till?  Behandlingen tar ca 60 minuter och produkten Profhilo injiceras i hudens yttersta lager och sprider sig sedan under huden, hudens fasthet förbättras och fina linjer minimeras. Huden återfuktas och ger en fin lyster och ett naturligt resultat. Populära områden är ansikte, hals, dekolltage, armar, händer och knän. Behandlingen görs som en serie med 2-3 behandlingar för bästa resultat. Hållbarhet är 6-12 månader. Efter behandling kan blåmärken och en vis svullnad uppstå, det är övergående.    


Boka Behandling

PROFHILO

Spänstigare hud

Tandblekning

För ett vitare leende

Vi kan erbjuda dig en skonsam tandblekning från DSMILE. Du får 2-9 nyanser vitare tänder med utgångspunkt från den nyans du har nu. Produkten är godkänd av läkemedelsverket och behandlingen tar endast 30 minuter att göra. Inför besöket borstar du dina tänder. När vi ses får du fylla i en hälsodeklaration. OBS! har du karies dvs hål i tänderna eller en pågående infektion i munhålan/tandkött så kan vi inte behandla dig. Gravida/ammande kan inte heller behandlas, likaså om du genomgår behandling med cellgifter. Efter behandlingen får du endast förtära ofärgade livsmedel och dryck i 48 timmar. Väldigt viktigt att detta följs. Hållbarhet. 3-6 månader. Efter 6 månader kan du boka en tid för återbesök där vi gör en kortare behandling för att upprätthålla resultatet.


Boka Behandling

Tandblekning

För ett vitare leende

Att tänka på innan behandling.

Vi går igenom hälsofrågor och tar foton. Du får information vad behandlingen handlar om samt vilken produkt som kommer att användas. Du får kännedom om vad du ska tänka på före och efter behandlingen, ev biverkningar, hur många behandlingar som behövs samt prisförslag. Vi gör en behandlingsplan, allt för din trygghet och säkerhet, så att du vet hur din behandling kommer att se ut. Som ny kund bokar du först en tid för konsultation-  i enlighet med den nya lagen. Bokar du en behandling så ingår den i priset. Du som kund ska ha en betänketid på minst 2 dagar innan behandling kan bokas. Efter din behandling så får du en tid för återbesök där vi följer upp resultatet. Vi följer den nya lagen som trädde i kraft 1;a juli 2021 gällande estetiska injektionsbehandlingar (IVO (2021:363). Vi har behandlingsförsäkring hos Folksam och är Registrerade hos IVO Ansluten läkare. Som professionella injetionsbehandlare och legitimerade sjuksköterskor har vi utifrån våra kunskaper rätt att neka behandling om vi  bedömmer att behandlingen inte är säker att utföra eller om annat kan ses som ett hinder. Allt för din säkerhet.

Du kan inte behandla dig vid…

  • Förkylning eller pågående infektion
  • Vid svår acne
  • Graviditet/ammar
  • Eventuella sjukdomar, allergier

Undvika 24 timmar efter behandling

  • Träning
  • Sol, bad & bastu
  • Smink
  • Alkohol